Wat zijn uw ervaringen op de camping?

Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Bericht:
Pagina  1  |  2  |  >>
Fam bosch, Coevorden – Woensdag 30-03-2022 16:35:41
Wij zijn vorig jaar al paar keren geweestveen klein schalig camping wij komen er graag. Hele lieve eigenaren en schone sanitar en schoon camping voor jonge kinderen prima te doen spelen gezellig in speeltuin of de diertjes kijken of relaxen. Dit jaar komen we weer gezellig we kijken er weer naar uit! Absoluut aanrader om hier te kamperen.
Mike Hagenbeek, Nunspeet – Maandag 31-05-2021 08:37:06
afgelopen zaterdag op Zondag. Ben ik met mijn maat op de camping wezen overnachten met de motor. wij zijn heel gastvrij, ontvangen en alles was goed geregeld en het sanitair was helemaal top!!. kort om een super camping.
Ad en Ria de Laat , Tilburg – Zaterdag 14-07-2018 10:34:01
Hoi Rene en Inge, we hebben weer super kunnen genieten op jullie camping. Voor de 6de keer hebben we het voorseizoen bij jullie gestaan en nog steeds met veel plezier. De bbq, het beugelen en de excursie naar een slakkenkwekerij waren een fijne afwisseling. De camping is zeker een aanrader voor iedereen die van schoon en rust houd, ga zo door. We hebben weer vele mooie fiets en geocachts routes gereden. Nog veel succes voor de rest van het seizoen en tot volgend jaar.
Ronald en Monique, Heemskerk – Maandag 29-05-2017 22:03:33
Wij hebben het hemelvaart weekend doorgebracht op deze camping. Onze kinderen waren sceptisch. Ze zijn nog nooit op een minicamping geweest. De een was continue in de weer met de skelters en de anders zat op het veld heerlijk onder een van de grote bomen in de schaduw te genieten. Een mooier compliment kunnen wij niet geven. De camping is compact, netjes, schoon en heeft vriendelijke eigenaren. Absoluut een aanrader.
familie Muishout, Zoetermeer – Donderdag 19-05-2016 14:27:13
wat een heerlijke week hebben wij gehad in de meivakantie op jullie camping. het weer werkte daarbij ook zeer mee. alles keurig en netjes verzorgd, en het vermaak voor de kinderen in een woord geweldig. over de bunny hop en met de cavia en konijn kroelen raken ze niet uitgepraat. bedankt voor de leuke tips en jullie gastvrijheid en de fijne week die wij gehad hebben. wij komen zeker terug
familie Timmermans, Dongen – Donderdag 13-08-2015 08:02:32
Deze zomervakantie hebben mijn vrouw en ik met onze kinderen van 3 en 0 jaar op jullie camping mogen vertoeven. Complimenten over het keurig verzorgde, kindvriendelijke terrein en goede sanitaire voorzieningen. Onze dochter van drie voelde zich meteen op haar gemak en rende vanaf de tent naar de speeltuin. Daar was ze grotendeels van de tijd te vinden. Op ons 'veldje' maakten we graag gebruik van de picknicktafels, erg gezellig. Bedankt voor de fijne tijd.
Ad en Ria de Laat, Tilburg – Vrijdag 26-06-2015 13:37:03
René en Inge bedankt voor het fijne voorseizoen dat we op jullie camping mochten beleven. We staan hier alweer voor het 3e jaar en willen graag weer terugkomen. Omdat wij geocachers zijn kunnen we hier ons hart ophalen. Er liggen tientallen caches in de omgeving van Melderslo. Een walhala voor cachers!
Inge en René, melderslo – Woensdag 24-06-2015 11:51:19
Wat hebben we weer plezier gehad met onze camping bbq avond in Juni!! Dit gaan we volgend jaar weer doen. Fam. Verachtert bedankt voor het pannekoekenontbijt de dag erna iedereen heeft genoten! Iedereen bedankt voor het helpen en mede mogelijk maken.
Ger Klijberg, Spijkenisse – Zondag 02-11-2014 15:47:26
Hoi René, Inge Ilse en Sjors, Kijken alweer uit naar het volgende seizoen. We hebben een fantastische tijd gehad bij jullie. Luc en ik zullen weer achter de barbecue staan, tenminste dat lees ik uit zijn mail. Lijkt me geweldig. Groeten van Ger en Mariet
Chris en Christa, Melderslo – Donderdag 10-07-2014 09:59:59
Hoi Inge en Rene, Wat is het een mooie, nette website geworden! Erg duidelijk en overzichtelijk! Persoonlijk miste ik wel nog de gegevens van Zoopark Overloon en Speeltuin Klein Zwitserland. Maar mss is dit een bewuste keuze geweest van jullie. Verder ziet het er echt keurig uit! Wij wensen jullie dan ook heel veel plezier en lieve,gezellige mensen toe die bij jullie gegarandeerd een leuk verblijf gaan krijgen! Heel veel succes!!
Pagina  1  |  2  |  >>